tisdag, april 09, 2013

There's so much more to life than all of the hours, moments that just slip beneath our feet


Hej hej... en ny vecka har börjat. Utan hundpromenader och någon som alltid möter en i dörren när man kommer hem. Det känns otroligt tomt förstås. Ronia har ju funnits hos oss nästan halva mitt liv. Torsdag och fredag var jättejobbiga, men helgen var så fullspäckad så jag lyckades hålla tankarna borta från tråkigheter. Henrik kom hit i fredags och vi var på hockey med mamma och pappa. Såg Tre Kronor vinna komfortabelt över Slovakien i Vida Arena. Tre Lakers-spelare var med i laget så det var roligt! 


På lördagen blev det mera sport. Då var vi på nya Myresjöhus Arena för första gången och såg damlandslaget i fotboll spela landskamp mot Island. Det var inte så värst mycket folk och inget strålande spel men det var roligt att se ändå, speciellt eftersom det blev vinst med 2-0. Det krävdes varma kläder och en filt över benen dock för det var ganska kallt framåt kvällen.
I söndags var vi och hälsade på Luna och systers familj. Ändå skönt att vi har en liten en att gosa med när saknaden efter Ronia blir för stor. Ja, och sedan har det ju mest varit jobb. Hade inskolningssamtal idag som gick snabbt och smidigt och ikväll ska jag väl äntligen komma iväg och träna igen efter influensa och diverse förhinder. Dagarna rullar på nu utan Ronia men solen lyser iallafall och våren är äntligen på väg. Det gör allting lite lättare.


Dagens låt: Aftermath - Lifehouse

Dagens kläder:

* Topp - Gina Tricot

* Byxor - H&M

Inga kommentarer: